Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΤΖΑΚΙΑ ΚΥΡΚΟΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΡΚΟΣ  Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΙΔΡΥΘΗΚΕ  ΤΟ 1976 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΕ
 ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ  ΤΗΝ ΚΟΠΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ  ΜΑΡΜΑΡΩΝ.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ,ΓΡΑΝΙΤΕΣ , ΤΖΑΚΙΑ,  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΚΑΛΕΣ ,ΔΑΠΕΔΑ ΨΗΦΙΔΕΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟΥ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟ’Ι΄ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ .
  ΤΟ 2007 ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ( ΥΙΟ ) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ.
 ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ 3  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΕΣ  ΕΤΑΙΡEΙΕΣ
1.    Η ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ NORDPEIS ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ . 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΝΟ 1ΚΙΛΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑ ΩΡΑ
2.    Η ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗS FLAMINGO ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΛΕΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΞΥΛΟΥ
3.    Η ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ADURO ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΤΖΑΚΟΣΟΜΠΕΣ
ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ-ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ, ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΤΖΑΚΟΣΟΜΠΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ, ΤΖΑΚΟΣΟΜΠΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΣΟΜΠΕΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ, ΤΖΑΚΙ ΚΑΣΕΤΙΝΑ, ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ, ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΕΛΛΕΤ, ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ 3ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΕΔΕΣΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 24 (ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΛ).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΤΗΛ. 23810-26551 ΚΑΙ 23810-20220
ΚΙΝ. 6978776024

ΚΑΙ ΣΤΟ e-mail:dbkirkos@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου